cOACHING

Trainingsplan

3 maanden / 6 maanden / 12 maanden

Struggle jij met het opstellen van een effectief trainingsplan? Blijft resultaat achter? Met een Trainingsplan van Torque start je op een simpele en bewezen manier aan jouw spieropbouwfase of droogtrainfase.
 

Dit pakket omvat:​​

 • 24/7 Online trainingscoaching

 • Trainingshandleiding

 • Persoonlijk trainingsschema

 • Toegang tot de Torque app

 • Supplementengids

 • Korting op Torque supplementen

Vanaf:

€19,99

/ maand

voedingsplan

3 maanden / 6 maanden / 12 maanden

Voeding bepaalt voor een groot deel jouw resultaat! Is je training in orde maar boek je geen resultaat? Het Torque Voedingsplan wijst je de weg op gebied van voeding, zowel bij aankomen als afvallen. Doeltreffend en enjoyable.
 

Dit pakket omvat:

 • 24/7 Online voedingscoaching

 • Voedingshandleiding

 • Persoonlijk voedingsschema

 • Toegang tot de Torque app

 • Supplementengids

 • Korting op Torque supplementen

Vanaf:

€29,99

/ maand

Reshaping plan

3 maanden / 6 maanden / 12 maanden

Wil jij shredded worden voor de zomer? Of wil je juist droge spiermassa opbouwen? Begin met een duidelijk en effectief plan aan jouw bulkfase of cutfase met behulp van het Reshaping Plan van Torque.
 

Dit pakket omvat:

 • 24/7 Online coaching

 • Persoonlijk trainingsschema

 • Persoonlijk voedingsschema

 • Trainingshandleiding

 • Voedingshandleiding

 • Toegang tot de Torqueapp

 • Supplementengids

 • Scenariogids

 • Korting op Torque supplementen

Vanaf:

€39,99

/ maand

HOE WERKT HET?

1. Kies een pakket

Kies het pakket dat voldoet aan jouw wensen. Kies je voor hulp bij training, voeding of allebei?

Na aankoop neemt je coach  binnen 24 uur contact met je op om een afspraak te maken voor het intakegesprek.

2. Intakegesprek

Tijdens een intakegesprek via Skype of telefoon maak je kennis met je coach en hebben we een aantal vragen voor je. Onze experts ontwikkelen op basis van deze informatie een one-of-a-kind programma.

3. start van je journey!

Binnen 3 werkdagen na intake ontvang je digitaal jouw unieke programma. We leggen je alle principes van training en voeding uit zodat je niet alleen op een optimale manier traint, maar ook kan genieten van jouw reis naar een gezond en gelukkig leven.

4. Resultaat!

We garanderen je van resultaat. Consistent trainen op een effectieve manier wordt altijd beloont. Je leert duurzame disciplines die zich niet alleen uitbetalen op gebied van sport, maar ook op andere vlakken in je leven.

trainingshandleiding

We willen je meer geven dan een oppervlakkig trainingsschema.
Tuurlijk, een trainingsschema vormt de basis, maar er is meer. Hoe werkt spierherstel? Op welke manieren kan ik mijn spieren aanzetten tot groei? Wat zijn realistische doelstellingen? Is het slecht om te trainen voor of na een avond flaneren? Welke invloed hebben alcohol en drugs op mijn sportprestaties? We leggen de basisprincipes van fitnesstraining en praktische vraagstukken in een trainingshandleiding uit.

100% Custom Made.
Bij een trainingshandleiding hoort natuurlijk ook een trainingsschema. We leveren geen standaardtrainingsschema’s om je vervolgens met een kluitje het riet in te sturen, zoals bij de concurrent vaak gebeurt. De Torque coaches ontwikkelen een volledig gepersonaliseerd trainingsschema op basis van jouw wensen en jouw persoonlijke eigenschappen. Hecht jij meer waarde aan uiterlijk of juist aan functionele kracht? Welke doelen heb jij voor ogen? Voor iedereen is de situatie anders, denk aan genetica, rust, stress en biologisch ritme. In het intakegesprek wat jij hebt met één van onze coaches komt naar voren wat jij wilt en op basis daarvan ontwikkelen wij een trainingsplan. Je kunt je trainingsschema vinden in de Torque app.

Onbeperkt aanpasbaar.

We willen dat je zo veel mogelijk resultaat boekt, maar het moet wel op een leuke manier. Wanneer een schema niet prettig werkt voor jou, passen we deze aan. Ongeacht de reden.

vOEDINGS

HANDLEIDING

De gewenste uitgangssituatie is dat jij een gezonde levensstijl kan hanteren zonder je te moeten houden aan vaste voedingsschema’s. Iedereen wil wel eens wat lekkers (en fout) eten – dat kan! Ook een glaasje alcohol hier en daar hoort bij de levensstijl van de moderne mens. Hard werken, maar ook kunnen flaneren.

 

Uit het intakegesprek komen je wensen naar voren. Hoe vaak wil je per dag eten? Wat vind je wel/niet lekker? Heb je last van allergieën? Je voeding beslaat een groot deel van je leven, dus het is belangrijk dat je je hier prettig bij voelt en ervan kunt genieten. Je ontvangt een product dat niemand anders heeft, alle voedingsschema’s worden handmatig door onze coaches opgesteld. Je vindt je voedingsschema in de Torque app.

 

Aan de hand van een voedingsschema leren we je het systeem van IIFYM aan. IIFYM staat voor If it fits your macro’s en is een manier van flexibel diëten. Bij hantering van deze methode zit je niet vast aan continu herhalende maaltijden, maar kan je eten wat je wilt, mits je binnen je doelstelling macronutriënten blijft. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. In de voedingshandleiding leggen we je alles over deze methode haarfijn uit! IIFYM is dé methode voor duurzaam resultaat, omdat voeding op deze manier gevarieerd en lekker blijft.

24/7 online

COACHING

Je kunt een  Torque coach kiezen waaraan je al je vragen over training en voeding kunt stellen. Wij doen de belofte om al jouw vragen binnen 24 uur te beantwoordenPersoonlijk contact is hierbij onze prioriteit. De coaches vervullen een mentorrol in jouw journey. We ontvangen niet alleen graag vragen, we zijn er ook voor je wanneer je in een dipje zit.

 

Extra bij Reshaping plan

Eéns per maand heb je via Skype of telefonisch een incheckmoment om met je coach te evalueren of je op het juiste spoor zit. Er wordt gekeken naar je krachttoename, uiterlijke verandering, gewicht, discipline en natuurlijk je eigen gevoel. Op basis hiervan sturen we bij indien nodig.

Contact met je toegewezen coach heb je telefonisch (of  via Skype), per mail of via Whatsapp. 

Gegarandeerd resultaat

Wetenschappelijke benadering

Beste coaches van Nederland

Torque app

Portable plan

Afhankelijk van welk plan je hebt gekozen, worden je persoonlijke trainingsschema en/of voedingsschema klaargezet in de Torque app. Op deze manier heb je jouw persoonlijke schema's altijd en overal tot je beschikking. Werken bepaalde onderdelen van je plan niet voor jou? Dan voeren we de aanpassingen direct door zodat je altijd up-to-date bent.


Tracken van je workouts

In de Torque app track je jouw workouts. Tijdens iedere oefening van je voorgeprogrammeerde workout kun je eenvoudig aangeven welke gewichten, reps en sets je uitvoert. Op deze manier wordt je progressie tastbaar en weet je een volgende keer welk gewicht, reps en sets je moet uitvoeren. Voor iedere oefening uit je trainingsschema bevindt zich uitleg en een 3D-animatie in de app. 

 

Tracken van je voeding

Daarnaast track je in de Torque app eenvoudig je voeding.  Het is belangrijk om precies te weten hoeveel calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten je binnen krijgt. Op basis van deze informatie krijg je zelf inzicht in je voeding en kunnen onze coaches bijsturen wanneer dat nodig is. Meten = weten.

Community

In de app krijg je toegang tot de Torque community. Mede-Torque'ers houden hier hun progressie, voeding en training in bij. Daarnaast is het ook mogelijk om andere content met elkaar te delen. Op deze supporten we elkaar! En hou je van een beetje competitie? Er worden regelmatig challenges georganiseerd, exclusief voor communityleden, waar je leuke prijzen mee kunt winnen!

SUPPLEMENTENGIDS

Waarom supplementen gebruiken?

De Supplementengids van Torque is een kort maar krachtige gids met duidelijke uitleg over alle supplementen in het assortiment bij Torque Supplements. We bespreken de voordelen en de nadelen van ieder supplement en proberen je een juiste zienswijze aan te leren wat betreft supplementen – als aanvulling op voeding bij een tekort aan tijd of geld.

Bij gebrek aan tijd of geld

Supplementen zijn relatief goedkoop, makkelijk te gebruiken en kunnen bepaalde problemen eenvoudig verhelpen. Denk aan puistjes, gewrichtspijn, vermoeidheid, overmatige spierpijn, etc.

scenariogids

Balance is Key

Fit worden terwijl je kunt blijven genieten van de leuke en lekkere dingen van het leven, dat is waar we bij Torque voor staan. Een juiste balans tussen werken en genieten is cruciaal als fitness voor jou duurzaam moet zijn. Voor iedereen is de balans anders en wij helpen jou graag die balans te vinden. In onze scenariogids leggen we uit hoe je tactisch kunt omgaan met bepaalde situaties.

Restaurants, uitgaan en festivals

Flaneren! Of je nou op festivals staat te flaneren, ieder weekend in de snackbar te vinden bent of op de vaste gastenlijst staat bij je favoriete club: overal is in zekere mate omheen te plannen. Uiteraard is er een groot verschil in wat optimaal is en wat niet, maar dat is aan jou om te bepalen. Wij geven je de handvatten en jij moet door toepassing in de praktijk ervaren wat voor jou werkt en wat niet. Ieder weekend een drankje doen of een festival eens in de zoveel tijd moet kunnen vinden wij. Hoe? Dat leggen we je uit in de scenariogids!

CONTACT

Slechts één stap verwijderd van een beter leven.

CORRESPONDENTIE ADRES
Costa Ricastraat 9
2408MH ALPHEN A/D RIJN

TELEFOON
+31 636511950

 • Facebook
 • Instagram

© 2018-2020 by Torque Supplements.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.