IMG-20190917-WA0037-removebg-preview (1)
IMG-20190917-WA0037-removebg-preview (1)

Welkom! Voel je thuis op de website van Torque. Leuk dat onze community je interesse heeft gewekt.

Het optimaliseren van je leven op alle vlakken.

Dát is waar we bij Torque voor staan. We zijn bezig met het ontwikkelen van een community die bestaat uit mensen met dezelfde mindset. Mensen die alles uit het leven willen halen. Mensen die op zoek zijn naar de persoonlijke balans tussen hard werken, het bereiken van je droomlichaam en een flinke portie genieten van het leven.

 

For Mind. Body. Life.

Door middel van Torque willen de coaches, medewerkers en klanten laten zien dat fitness meer kan betekenen dan alleen een gezond lichaam. Het is een krachtige vorm van therapie. Het mentale aspect en de disciplines die je door fitness ontwikkelt, draag je mee naar de andere vlakken van je leven. En dat is onbetaalbaar.

Challenge yourself.

Wij gaan JOU helpen om het optimale uit je leven te halen. Ga jij samen met andere Torque'ers de uitdaging aan?

SUPPLEMENTS

TORQUE

Missie

Torque Supplements wil door het leveren van situatieafhankelijke coaching en hoge kwaliteit voedingssupplementen de weg naar een gelukkig en gezond leven voor iedere sporter vergemakkelijken.

Torque Supplements wil gedreven persoonlijkheden helpen om hun fysiek en leven naar het volgende niveau te tillen. Door middel van een online platform bieden we fitnessgerelateerde informatie en producten aan op één plek. We helpen beginnende sporters en gevorderde sporters en helpen ook mensen in bepaalde specialisaties.
 

Ontstaan

Torque Supplements is opgericht in 2018 uit de behoefte aan werkzame en veilige voedingssupplementen, waarbij je waarde krijgt voor wat je betaalt. Het ontbrak ons aan een vertrouwd gevoel en juist dat gevoel is ontzettend belangrijk bij producten die je consumeert! Je moet volledig berusten in de producten die je neemt. Je moet je er prettig bij voelen. Dat is wat we bij Torque doen.

icons8-diamond-care-100.png
Formule die werkt
KWALITEIT
GARANTIE
Niet goed
= Geld terug
100% Nederlandse producten

bALANS

Onze filosofie berust op het principe van balans. Wij geloven dat een juiste balans tussen werken, genieten en het bereiken van jouw droomlichaam de duurzame sleutel tot succes is.

Waarom gaan we de sportschool in? Niet alleen voor een gezond lichaam en geest, ook om in het weekend kei-hard te flaneren! Clubs, festivals, restaurants: iedereen komt er wel eens. Met onze methodes kun jij naar dit soort gelegenheden zonder schuldgevoel en met plezier.

Consistency

Verder geloven wij er heilig in dat je progressie op lange termijn moet bekijken. Wanneer je consistent traint en zorgt voor voeding, ga je 100% resultaat zien. Niet binnen 2 weken, maar in de loop van maanden. De verandering vindt dagelijks plaats, maar niet zichtbaar. Het zichtbare resultaat is er opeens. Consistency is het allerbelangrijkste voor resultaat in de sportschool.

 

Het waardevolle van consistency is dat er speelruimte is: je kunt prima af en toe fastfood eten, je kunt prima af en toe een halve liter ijs op een avond wegeten. Dat staat het systeem van consistency toe! Als je op alle andere momenten consistent in je eten en sporten blijft, ga je vroeg of laat gegarandeerd resultaten zien. Het gaat niet om de momenten, maar om de grote lijnen.

Change doesn't happen overnight.